2015.02.06
Mursego

Mursego

Atzera

Paperezko Kontzertuak

Atzera

Cumbia villera de la ciudad armera

Atzera

'Berrirakurtzen' saioa

Atzera

Putzuzulo Gaztetxean

Atzera

Zuzenean Putzuzulon

Atzera

Iraulkatxi

Atzera

Habibi maitea. Tala al Badru Alayna (Urretxu, 2017/06/18)

Egilea: Gotzon Aranburu

Atzera

Cumbia villera de la ciudad armera (+ Amorante, 2018/03/09)

Egilea: Hormigon Estudio

Atzera

Argia zara

Egilea: Ambrosse Films

Atzera

Encaja2 (2021.12.21)

Xixongo Jovellanos antzokian emandako kontzertua.

Hegaluzea pistoarekin

Osagaiak:
4 hegaluze solomo lodi, hezur eta azalik gabe, 220 g bakoitzak.
4 baratxuri ale.
Kg erdia barazki-pisto, dagoeneko maneatua.
3 koilarakada oliba olio.
Ximiko bat irin.
Xorta bat ardo zuri.

Olioa eta baratxuriak, erditik moztuak, jarriko ditugu padera batean. Gorritu orduko aterako ditugu baratxuriak. Hegaluze puskak ipiniko ditugu ondoren, irinetan pasa eta gero. Binaka egingo ditugu, pare bat minutuan: txigortuta geratuko dira kanpotik eta mamitsu barrutik. Erretilu batera aterako ditugu, olioa isur dezaten. Pisto beroan sartuko ditugu ondoren solomoak: su eztian edukiko ditugu gutxienez 5 minutuan, kazolari eragin eta eragin, xorta bat ardo zuri isuri bitartean. Sutatik atera eta epeltzen utziko dugu kazola. Epe baten ondoren, berriro edukiko dugu kazolan su ezti-eztian, beste 5 bat minutuan. Sutatik atera eta zerbitzatu.